Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Flyttstäd

data.image.alt

Flyttstäd i Jönköping

Lägg energin på ditt nya hem

Är det dags att flytta? Vi på Reach Hemservice är experter på flyttstädning, låt oss ta hand om bostaden du flyttar från så du kan fokusera på den du flyttar till. Här reder vi ut vad som gäller när det kommer till städning vid en flytt.

Flyttstädning ska göras oavsett bostadsform

Oavsett bostadstyp eller bostadsform, dvs hus eller lägenhet, ska en flyttstädning genomföras. Tjänsten flyttstädning är generisk, vilket innebär att den ser ungefär likadan ut oavsett bostadsform/bostadstyp. Förutom att storleken på bostaden kan skilja sig vid städning av hus och lägenhet, finns det oftare biytor som ska städas vid flyttstädning av hus. Det kan till exempel handla om att grovstäda ett garage eller en källare.

data.image.alt

Vad kostar flyttstädning?

Kostnaden beror på flera faktorer, bland annat hur stor bostaden är och vilken typ av städning som ska utföras. Om du vill veta mer om hur det går till att boka en flyttstädning eller få en kostnadsfri offert på ditt uppdrag så kan du alltid höra av dig till oss på Reach Hemservice.

Kontakta oss, vi hjälper dig.