Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hemstäd

data.image.alt

Hemstädning Jönköping

Vi hjälper dig få tid till annat

Är vardagen stressig och du önskar mer tid över till annat än städning? Då finns en lösning! Vårt motto på Reach Hemservice är att Vi skapar trivsel. Vår vision är att förenkla vardagen för våra kunder och skapa en trivsam miljö i hemmet. Vi skräddarsyr städningen efter ditt behov och börjar därför alltid med ett kostnadsfritt hembesök.

I dagsläget är det ekonomiskt fördelaktigt för privatpersoner att köpa hjälp med hemstädning. Den här typen av hushållsnära tjänster är nämligen avdragsgiltiga i enlighet med RUT-avdraget. Detta avdrag innebär en skattereducering med hela 50%. I praktiken innebär det att en person kan anlita hjälp med hemstädning för upp till 70 000 kronor om året, men endast betalar hälften av summan.

data.image.alt

Vilken typ av städning vill du ha hjälp med?

Reach Hemservice åtar sig alla typer av städuppdrag i hemmet oavsett om det gäller en engångsstädning eller återkommande veckostädning. Kontakta oss så återkommer vi med ett prisförslag som är aktuellt för städningen av ditt hem.

Startstädning 

För att vi ska kunna få de bästa förutsättningarna inför städningen i ert hem så rekommenderar vi en startstädning. På så sätt får vi rätt utgångsläge för att kunna bibehålla den kvaliteten vid varje återkommande städning.  

Hur fungerar timpotten? 

När du har städning med fast månadskostnad debiteras du alltid samma belopp varje månad. Om du eller vi avbokar ett eller flera städtillfällen sparas den tiden i något vi kallar timpotten. Tiden kan användas för att till exempel boka in fönsterputs eller för att storstäda. 

Kontakta oss, vi hjälper dig.